Region

Svet

Ceca i Jeca ratuju i van suda (Foto)

Suđenje popularnih pevačica Cece Ražnatović i Jelene Karleuše izazvalo je veliku pažnju u javnosti, koja se po ko zna koji put podelila na dva dela. Budući da je Ceca bez sumnje veća zvezda od Karleuše, samim tim uživa i u većoj podršci fanova na forumima. Ali, u ovom sporu na stranu njene ljute rivalke, čiji fanovi nisu ništa manje glasni od Cecinih, stali su mnogi koji ne prate njen rad. Pružaju joj podršku jer je, kažu, rekla ono o čemu Srbija dugo ćuti. Ipak, zameraju što je to došlo od osobe koja se takođe zabavljala sa ozloglašenim momcima.

Ceca i Jeca ratuju i van suda (Foto)



Netrpeljivost između pevačica datira iz devedesetih, kada je Jelena izjavila: "Sve pevačice su kurve, a ja najveća jer se najbolje prodajem", u čemu je pokojni Željko Ražnatović prepoznao svoju suprugu, pa je javno napao Karleušu da je bila "drogirana ili pijana kada je to izjavila". A samo nekoliko godina pre toga Jelena je isticala da joj je Ceca idol.

"Ja nju stvarno volim, kao pevačicu i mog uzora, ali i kao čoveka", rekla je Jelena, koju je Ceca takođe hvalila i nazivala svojom naslednicom.

"Jelena je dobra pevačica, bezobrazna u pozitivnom smislu. Podseća me na mene, na početku karijere", rekla je Ceca u emisiji kod Minimaksa, u kojoj se poslednji put srela sa Karleušom.

Sudeći prema Jeleninoj belešci, Minimaks je u sukobu sa Arkanom stao na njenu stranu, zbog čega je dobio batine. "Zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala to da sprečiš. Ali opet stari odgovor: to je uradio Arkan, ne Ceca. Nije šija nego vrat", napisala je pre dve godine Karleuša.



Posle ovog skandala, Jelena nije krila animozitet prema Ceci, dok se Ražnatovićeva nikad nije oglašavala povodom napada i uvreda iznesenih na njen račun. Kulminacija netrpeljivosti odigrala se pre dve godine, kada je Jelena zbog slabe prodaje karata morala da otkaže koncert u skopskoj hali "Boris Trajkovski", koju je Ceca ubrzo posle toga napunila dva puta zaredom. Ta vest je u Srbiji dočekana kao vest da je "Ceca oduvala Jecu", zbog čega je ova druga i napisala otvoreno pismo.

Karleuša je na suđenju rekla da se samo brani od napada Cecinih prijatelja, kumova i poslodavaca koji je godinama u medijima guraju u blato, a nju veličaju.

"Ne volim da se razvlačim po sudu, ali iznete su ogromne uvrede na račun cele moje porodice. Ni ubuduće se neću baviti likom ni delom dotične, a sud će doneti odluku o klevetama koje je iznela", istakla je posle suđenja Ceca.

Nakon što je izašla iz suda, Jelena je odmah na društvenoj mreži prenela atmosferu sa ročišta.

Sudija: "Šta vas je uvredilo?" Ceca: "Nazivanje mog pokojnog muža kriminalcem". Sudija: "Istina zna da vređa". Da li vam je poznato čime su se bavili vaš muž, Dušan Spasojević, Legija...? C: "Nije". Smeh u sudnici - napisala je Karleuša, dok je na Cecinom profilu postavljena samo rečenica: "Odlazi mi moje omiljeno godišnje doba".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>