Region

Svet

Tropiko oduševio: Jovana najveća podrška, Jelena Karleuša đuskala (Foto)

Momci iz "Tropiko benda" održali su sinoć svoj prvi solistički koncert u Beogradu u prepunom Sava centru. Među brojnim poznatim ličnostima, koncertu je prisustvovala i Jelena Karleuša u društvu majke Divne, đuskajući uz hitove popularnog muzičkog sastava.

Tropiko oduševio: Jovana najveća podrška, Jelena Karleuša đuskala (Foto)



Sa pola sata zakašnjenja momci iz "Tropiko benda" započeli su svoj beogradski koncert. Nakon holograma gde su se članovi predstavili publici, frontmen grupe Aleksandar Cvetković je zapevao pesmu "Zaboravi". Iz prvog reda svaki njegov pokret sa ponosom je pratila supruga Jovana Pajić, a Sale se i obratio publici.



"Ovo nam je prvi koncert u Beogradu u Sava centru i imali smo tremu, ali sada nam je malo bolje. Pogotovo meni jer pevam", rekao je Cvetković i nastavio sa poznatim numerama. U trenutku kada je pevao "Misliću na tebe" na sceni se pojavio glumac Vuk Kostić i sa pevačem otpevao refren ove pesme.



Pored "Tropiko benda" na sceni su se kao specijalni gosti pojavili Saša Kovačević, Dženan Lončarević i Marija Šerifović.



Nastup ovih mladih momaka iz prvih redova pratili su Željko Vasić sa sinom, Milena Ćeranić, Ivana Pavković, Petar Mitić, Ana Sević, Darko Filipović sa suprugom, Stefan Cvijović Cvija, Dragana Mićalović, Adil, Verica Šerifović i mnogi drugi. I dok su se mnogi zapitali zašto je Rade Kovačević došao sam, njegova devojka Milica Todorović je zbog obaveza na koncert stigla sa zakašnjenjem.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>