Region

Svet

Goga Sekulić i dalje traga za seksi biznismenom

Prošle godine Goga Sekulić je objavila album sa kojeg se izdvojila pesma "Muška lutka", dok je ovu godinu obeležila sa dva singla - "Hej, vuče, lopove" i "Zbogom, moj lepi".

Goga Sekulić i dalje traga za seksi biznismenom



"Pesma "Hej, vuče lopove" je duet sa kolegom iz Bosne Jasminom Husićem. Odlično je prihvaćen, čak smo dobili i neke nagrade. Veoma je gledan i na "YouTube"-u, samo jedan video snimak je imao više od deset miliona pregleda. To je veliki uspeh, kome su, čini mi se, mnogo doprinela deca, jer sam ja u spotu koji je režirao Dejan Milićević - Crvenkapa, a Jasmin je vuk. Mnogo roditelja mi je reklo da njihovi mališani moraju spot da odgledaju sto puta dnevno", objašnjava Goga.

Dobro je prihvaćena i pesma "Zbogom, moj lepi"?

“Reakcije publike na mojim nastupima su fenomenalne. Marina Tucaković i Damir Handanović su radili tu pesmu. Njih dvoje su i autori pesme s kojom sam konkurisala za izbor predstavnika Švajcarske za "Pesmu Evrovizije" 2013. Pesma je na engleskom i zove se "Disco love"."

Zašto ste odlučili da predstavljate Švajcarsku?

"Prijavila sam se za njihov izbor jer sam i švajcarski državljanin, imam dvojno državljanstvo. Prošla sam prvu selekciju i ušla među 150 koji su u užem izboru. Glasanje traje do 29. oktobra, a 1. novemba ću znati da li sam ušla u finale, među deset kandidata, od kojih će biti izabran predstavnik Švajcarske za Eurosong."

Imate i nastupe svakog vikenda, mnogo radite, da li imate vremena za dečka?

"U poslednjih godinu-dve mnogo toga sam uradila i snimila i, nažalost, zbog toga mi ispašta emotivni život. Nisam često u Beogradu. Zato sam sebi dala zadatak da uradim još nekoliko stvari, da otpevam Novu godinu, a onda da odem dva meseca u toplije krajeve i da se dobro odmorim."

Vredi li da privatni život trpi zbog posla?

"Bez lažne skromnosti, zaista sam vredna. Mnogo radim i borac sam, tako da verujem da će se trud isplatiti."

Znate li već gde ćete pevati za Novu godinu?

"Još ne. Čekam odgovor iz Amerike, tačnije iz Čikaga. Ako se dogovorimo pevaću tamo za najluđu noć, Božić i Srpsku novu godinu a onda bih, verovatno, ostala u Majamiju do kraja januara."

U kakvim ste odnosima sa kolegama?

"Sa većinom u dobrim. Bila sam baš pre neko veče na promociji novog albuma Ace Lukasa i drago mi je bilo da vidim i njega, i Acu Pejovića, Dženana Lončarevića, Tropiko bend, i naravno Cecu Ražnatović, koju zaista poštujem. U kontaktu sam i sa Darom Bubamarom, Bobanom Rajovićem… Imam nekoliko kolega sa kojima se češće čujem, idem na rođendane i slave, ali sa većinom sam u dobrim odnosima", tvrdi Goga.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>