Region

Svet

Neda Ukraden krstila unučice: Ulepšale su mi život

Pop zvezda Neda Ukraden prekjuče je u Sabornoj crkvi u Beogradu krstila svoje osmomesečne unuke Nedu i Aleksandru u prisustvu porodice i prijatelja. Gala žurka upriličena je potom u jednom beogradskom restoranu, gde se obreo veliki broj Nedinih kolega.

Neda Ukraden krstila unučice: Ulepšale su mi život



Srećna baka je uslikana u trenutku kada je sa svojom ćerkom Jelenom i zetom Predragom došla na krštenje i odmah uzela u naručje svoju malenu imenjakinju. Kad su se začula crkvena zvona, srećna porodica ušla je u crkvu gde je počela ceremonija.

Ponosna baka je kroz suze radosnice ispričala koliko je za nju važan ovaj događaj. "Toliko sam srećna da rečima to ne mogu da opišem. Dok sam išla ka crkvi sve vreme se Bogu zahvaljujem što sam doživela da pored ćerke krstim i njenu decu. Ponosna sam kao baka, tašta i majka. Ispunile su mi se želje da imam dve divne unuke i danas smo dočekali lep dan njihovog krštenja. Od ranog jutra mi pristižu čestitke, a dragi prijatelji su uz nas da nam uveličaju radostan dan", ushićeno priča pevačica.

"Želim im zdravlje, mnogo ljubavi, da se vole i poštuju kao sestre. Mislim da će biti dovoljno pametne i sposobne da na pravi način koračaju kroz život", iskrena je Neda.

Radostan dan bio bi potpun da Alchajmerova bolest nije sprečila Nedinu majku da prisustvuje krštenju. "Bila bih srećna da je i moja majka sa nama. Juče je bila sa devojčicama i, nažalost, nije toliko svesna da su joj to praunuke. Ona na njih dve gleda kao na dve male devojčice i to je za mene velika tuga", zaključuje pevačica.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>