Region

Svet

Toni Cetinski: Ne postoji srećan razvod (Foto)

Toni Cetinski (43), jedan od najslušanijih i najprodavanijih hrvatskih pevača, objavio je jedanaesti studijski album "Opet si pobijedila", i to pola godine nakon što je istoimeni singl "poharao" domaće i regionalne muzičke skale. Toni i njegov tim - muzički producenti Miro Buljan, Nikša Bratoš i Igor Ivanović - nisu se žurili s objavljivanjem i pripremali su ostale pesme jer su hteli da budu sigurni da će svih četrnaest obarati publiku s nogu.

Toni Cetinski: Ne postoji srećan razvod (Foto)



A i pevaču je trebalo vremena da se sabere nakon privatnog kraha u rano proleće, kada se nakon 12 zajedničkih godina - od kojih su četiri proveli u braku - razveo od menadžerke Ivane Nobilo (36). S bivšom je suprugom ostao u prijateljskim odnosima, i dalje ih vežu poslovni interesi i agencija "Nobilo i Cetinski", a zajedno se brinu o troipogodišnjoj ćerkici Piji. Uz sve to, Toni izgleda srećno i zadovoljno, a letos je našao i novu ljubav - Sandru Mulvaj iz Opatije, poslovnu ženu koja je od njega mlađa pet godina. 



Jeste li tako tokom razvoda od Ivane Nobilo proživeli i pjesmu "Opet si pobijedila" i stihove "ali ne mogu otić' od tebe tek tako, jer mi ne da ćud, da odem, da odeš, da postaneš bivša, a ja da postanem bivši i lud"?

"Priznajem da mi nije bilo svejedno pevati tu pjesmu koja je nastala u burnom razdoblju mog života. No, možda upravo u tome i jeste njena veličina, jer sam smogao snage da s publikom podelim ono najintimnije što osećam. Tako je ispalo da sam se ovom pesmom na neki način ispovedio i olakšao dušu".

Šta vam je bilo najbolnije tokom razvoda?

"Oni koji kažu da su srećno razvedeni - lažu. Čovek mora to doživeti kao neki svoj poraz, no nakon njega treba naći snage i krenuti dalje. Trenutno sam najsrećniji čovek jer sam s bivšim ženama - i Antonelom i Ivanom - ostvario prijateljski odnos. A s Ivanom još i poslovno sarađujem, tako da smo svakodnevno u kontaktu i funkcionišemo kao i kad smo bili u braku. Samo što ne živimo više zajedno...".



Kako ste se sa suprugom dogovorili oko brige za ćerku?

"I tu funkcionišemo kao i u braku: svaki dan sam s malenom, odem po nju u vrtić i igram se s njom - osim kad sam na putu. Videvši kako se dogovaramo, čak nas je i socijalna radnica pitala jesmo li sigurni da se rastajemo. Kod nas nema onog "ponedeljak je moj, a utorak tvoj", jer ni Ivana ni ja nismo hteli da malenu predajemo jedno drugom poput predmeta. Ona mora osetiti da smo oboje uvek uz nju, iako ne živimo pod istim krovom."

Izjavili ste da mrzite samoću: jeste li zbog toga nedugo nakon razvoda započeli novu vezu?

"Bilo bi jadno da sam pronašao novu ljubav samo da ne bih bio sam. Mislim da se niko ne oseća dobro u samoći, iako je dobro na tri dana pobeći od svih. Ja nisam usamljen jer oko mene su ljudi koje volim."

Autor: B.B.
Izvor: Gloria.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>