Region

Svet

Oženio se Romanin bivši verenik

Poznati kiparski advokat koji je zastupao folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, a postao poznat u Srbiji po burnoj vezi i još burnijem raskidu sa Romanom Panić, venčao se u subotu na Kipru sa glumicom Nikoletom Karom.

Oženio se Romanin bivši verenik



Za vreme svadbene ceremonije Kiprom je protutnjao tornado, a na glamuroznoj svadbi nije se pojavila pevačica Ceca Ražnatović, njegova dugogodišnja saradnica i prijateljica, ali ni majka Pitađisovog sina, voditeljka Jovana Simić.

Iako su mnogi smatrali da će naša pevačica obnoviti ljubav sa Fotosom, na tu romansu je sada definitivno stavljena tačka. Veza Romane i Fotosa godinama je intrigirala javnost zbog njihovih čestih svađa i pomirenja, pa se očekivalo da će njih dvoje na kraju ipak završiti pred oltarom. Par je pre godinu i po dana definitivno prekinuo svaki kontakt, a advokat je posle nekoliko meseci uplovio u vezu sa glumicom Nikoletom, kojom se oženio.



"Ne želim da komentarišem ništa vezano za Fotosa, pa ni njegovu svadbu", kratko je izjavila Romana, upoznata sa činjenicom da je njen bivši izgovorio sudbonosno "da".

Da podsetimo, Fotos već ima sina sa Srpkinjom Jovanom Simić, zbog koje su Romana i on prekinuli vezu koju su kasnije bez obzira na sve obnovili. Jovana je odmah nakon rođenja sina ostavila Pitađisa i vratila se bivšem dečku, kojem je godinu dana kasnije, na isti dan kada je i Fotosu podarila naslednika, rodila sina.

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>