Region

Svet

Milena Ćeranić trudna!? (Foto)

Milena Ćeranić je na otvaranju kluba Teatro pokazala napupeli stomak i odmah su krenuli komentari da je u drugom stanju. Milena je za ovaj događaj izabrala dugu crnu haljinu pripijenu uz telo, koja joj je ocrtavala svaki deo figure. Stoga i ne čudi da se stomak baš isticao.

Milena Ćeranić trudna!? (Foto)



"Pored toga što su svi primetili njen stomačić, pažnju su izazvale i njene grudi, koje su takođe izgledale drugačije nego inače. Izgledala je veoma lepo i baš srećno. Takva žena može biti samo kad je zaljubljena i voljena", kaže izvor. Njen dečko, košarkaš Vladimir Dašić te noći nije bio u klubu, ali su njenom nastupu prisustvovali njegovi prijatelji. Oni su mu prenosili koju pesmu Ćeranićka peva, kako izgleda, da li je pričala s nekim ili ne. Iako je Milena u potpunosti verna kad je u vezi, Dašić je veoma posesivan, pa voli da zna svaki njen korak.



Pevačica je cele noći pila samo vodu i odmah nakon nastupa je otišla kući, što je takođe bilo čudno onima koji je poznaju. Milena posle nastupa obično popije piće s prijateljima, međutim sada to nije uradila.

Milena Ćeranić nakon ovih spekulacija nije odgovarala na pozive i poruke.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>