Region

Svet

Zorica Marković otvorila ukletu kafanu (Foto)

Zorica Marković otvorila je još jednu kafanu i to po svemu sudeći ukletu, ako je verovati stanovništvu sela Urovci. Pevačica sada u svom vlasništvu, pored lokala "Lepeza", ima i ugostiteljski objekat "Pink". To je, inače, čuveni restoran u Urovcima pored Obrenovca čiji se prethodni vlasnik Ljubiša Pink, navodno, ubio zbog dugova.

Zorica Marković otvorila ukletu kafanu (Foto)



"Kafana je ukleta. Otkako se prethodni vlasnik ubio, ne radi. Od tada je prošlo godinu dana. Mnogi su posle toga pokušavali da je preuzmu, ali uzaludno. Dugo nikome nije pripadala, a onda se pojavila Zorica i ponovo je sve kao pre. Otvaranje je bilo pre dve nedelje, a između ostalih pevala je i Markovićeva", otkrio je izvor.

Nakon ovoga Zorica je pokušala da demantuje navode da je ta kafana njena.

"Nije to moj lokal. Ja držim "Lepezu". "Pink" je otvorio moj kum Željko Dimitrijević, violinista kome sam krstila dete. Pošto smo u porodičnim odnosima, u svemu ga podržavam, pa sam tako došla kod njega i da pevam. I uvek ću doći. Ne znam zašto bi kafana bila ukleta. Ljudi svašta pričaju. Nisam poznavala prethodnog vlasnika, ali on se verovatno ubio iz nekih svojih razloga", rekla je Markovićeva.



Međutim, ako kafana nije njena, šta bi onda ona usred bela dana radila tamo i još tera fotografe s vrata da ne slikaju. Ni nju, ni kafanu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>