Region

Svet

Novi album Tonija Cetinskog u prodaji (Foto)

Hrvatski najizvođeniji i najemitovaniji pevač, čovek čiji je poslednji album dostigao dijamantsko izdanje, nakon četiri godine konačno i s ponosom predstavlja album "Opet si pobijedila". Najočekivaniji album godine u prodaji je od 4. oktobra 2012. godine, a  objavljen je  u izdanju Aquarius recordsa.

Novi album Tonija Cetinskog u prodaji (Foto)



"Publici kao i uvek želim ponuditi kvalitetne, melodične pjesme, dobru svirku, produkciju i emocije. Imam tu sreću da mogu birati između puno autora i pesama koje dobijam, a što se tiče odabira, biram one koje mi "legnu" kao pevaču, koje mogu osetiti.Četiri godine trajao je rad na albumu i pesme su pomno birane , uživao sam u stvaranju svake pesme istim žarom", kaže Toni.

Album "Opet si pobijedila" Toni je najavio s tri singla i već dobio potvrdu da publika obožava te nove pesme i zrelost koju nam Toni donosi i u tekstovima i muzici. Prvi singl, "Opet si pobijedila" predstavljen je u martu kao najbolja najava uspešnog muzičkog proleća. U kratkom roku pesma je osvojila prva mesta na lokalnim, nacionalnim i regionalnim radio stanicama, te je ubrzo snimljen i video spot. Leto je donelo još jedan veliki hit "Zbogom odlazim" koji je tokom leta palio i žario regionom. Pesma je postala deo Tonijevog koncertnog repertoara, a publika ju je tražila na bis.



Jesen nam je donela još jedan najavni singl, treći po redu. Ovoga puta publika je sama odabrala singl. Publika iz zemlje i regiona uz podršku medijskih partnera preslušavala je delove tri nove pesme i glasala za svog favorita. Pobedu je nadmoćno odnela pesma "Kriv" i postala treći i najavni singl albuma "Opet si pobijedila".

"Pesma je bila smisao mog života od početka, ostala je to do danas, a ostaće i dalje. Hvala mojoj ekipi saradnika na još jednoj divnoj saradnji i svakom danu koji su proveli radeći na nastanku ovog albuma. Jedva čekam da čujem mišljenje publike i pišite mi na FB, Tviter, vaš sud uvek mi je bio najvažniji", poručuje Toni fanovima.



Album "Opet si pobijedila" donosi 14 novih pesama, uživajte u glasu hrvatskog kralja popa i jačinom aplauza na koncertima dajte nam do znanja koje pesme s novog albuma najviše volite.

Spisak pesama:
1. Opet si pobijedila
(Miro Buljan – Miro Buljan – Nikša Bratoš)
2. Kriv
(Miro Buljan – Neno Ninčević – Nikša Bratoš)
3. Od jednog poljupca
(Miro Buljan – Miro Buljan – Nikša Bratoš)
4. Skriveno mjesto
(Miro Buljan – Miro Buljan – Miro Buljan)
5. Zbogom odlazim
(Miro Buljan – Sonja Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
6. Jednom u životu
(Miro Buljan – Miro Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
7. Ne daj
(Miro Buljan – Neno Ninčević- Nikša Bratoš)
8. Zar malo to je
(Aleksandra Milutinović – Aleksandra Milutinović – Nikša Bratoš/Silvio Pasarić)
9. K'o da je sudbina htjela
(Ante Pecotić – Ante Pecotić – Nikša Bratoš/Silvio Pasarić)
10. To ljubav je
(Miro Buljan – Miro Buljan – Nikša Bratoš)
11. Hodam
(Miro Buljan – Miro Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
12. Usne ledene
(Miro Buljan – Sonja Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
13. Ljubav tjera krv u venama
(Dragan Brnas Fudo – Dragan Brnas Fudo/Faruk Buljubašić Fayo – Nikša Bratoš/Dragan Brnas Fudo)
14. Ti si znala
(Miro Buljan – Sonja Buljan – Nikša Bratoš)

Autor: B.B.
Foto: PR Tony Cetinski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>