Region

Svet

Dado Polumenta: Prvo duet sa Cecom, a zatim ženidba

Jedan od najpopularnijih folk pevača Dado Polumenta otvorio je dušu - priznao je da u mladosti nije mogao da odoli alkoholu i drogi i otkrio nam da je najzad odlučio da se oženi i da će snimiti duet sa folk zvezdom Cecom Ražnatović.

Dado Polumenta: Prvo duet sa Cecom, a zatim ženidba



"Pregovori sa Cecom su u toku, a pesma je kombinacija balade i bržeg ritma. Ceca mi je jedan od omiljenih ženskih vokala i nadam se da će mi se ispuniti želja da pevamo zajedno", kaže Dado.

Pevač, koji iz vanbračne zajednice sa Anamarijom Kikoš ima sina Dorijana, kaže da je ponovo zaljubljen i spreman za brak. "Jako sam zaljubljen, ali trudiću se da ne otkrivam ništa o njoj jer želim da je zaštitim od medijske pompe. Čovek sam koji najviše na svetu želi da se oženi, ali mi posao i neke druge stvari to ne dozvoljavaju. Ako sve bude kako treba, planiram za godinu dana da se skućim. Vreme mi je da se smirim jer za svakog čoveka koji voli, živi od ljubavi i u potpunosti se daje, veoma je teško kada nema potporu. Nema para koje mogu da zamene to kada se dvoje vole, jer je ljubav najjači pokretač. Teško je naći pravu osobu, ali meni se čini da sam na pravom putu", otkriva Polumenta.

Dado ne krije da je u mladosti probao narkotike, priznaje da se danas kaje zbog toga i napominje da mu je to bila velika životna lekcija. "Na sreću, izvukao sam se iz svega toga. Bila je to mladost - ludost, mislio sam da je ceo svet moj. Danas su vremena sve gora, jer kada sam ja probao sve te poroke, to je bio bauk, a sada na svakom ćošku imate klince kojima je to normalno. Bolje je što sam kao klinac prošao to, jer sam na vreme shvatio da sam pogrešio. Makar ću sutra uspeti kod svog deteta da prepoznam simptome ako krene stranputicom", iskren je pevač i priča šta mu je najviše pomoglo da se vrati na pravi put:

"Vera u boga dala mi je snagu da istrajem. Sada me uhvati strah kad shvatim kako je sve to moglo da se završi, ali gledam na to kao na veliki životni test i lekciju koju sam naučio. Teško je bilo doći do pravog puta, tek sada cenim sve što imam."

Njegov odnos sa stricem Šakom Polumentom uvek je bio u fokusu javnosti zbog čestih svađa. "Dva dueta koje smo snimili potvrda su da je među nama sve ok. On će uvek biti moj stric. Veoma sam impulsivan, imam kratak fitilj i brzo se iznerviram, ali s godinama sam sve staloženiji. Bliski ljudi mi to oproste, a među njima je i Šako", kaže Dado.

Autor: B.B.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>