Region

Svet

Saša Kapor će morati u zatvor!?

Saša Kapor saslušan je juče u Palati pravde zbog nedozvoljenog nošenja oružja. Pevač je u junu priveden u policiju, jer je na beogradskom splavu "River" nosio pištolj za koji nije imao dozvolu. Iako je tada tvrdio da oružje pripada njegovom prijatelju, koji je navodno službeno lice, kako Kurir saznaje, protiv obojice je podneta krivična prijava.

Saša Kapor će morati u zatvor!?



"Saša je juče saslušan u Višem sudu u Palati pravde, gde se vodi istraga zbog nedozvoljenog nošenja oružja, a on ima još jedan otvoren predmet - za izazivanje opšte opasnosti", otkriva izvor.

Kapor je odgovorio u poruci: "Ne mogu da pričam o tome niti da dajem bilo kakve izjave dok je suđenje u toku. Hvala vam što "brinete". Pozdrav, hvala i živeli!", napisao je pevač.

Kako Kurir saznaje, pre tri meseca na "Riveru" Kaporu pištolj nije oduzet u toku redovne kontrole policijske patrole, već nakon što je pevač repetirajući pištolj nasred splava izazvao opštu opasnost na javnom mestu.

"Nije bilo nikakve racije! Saša se mangupirao i u jednom momentu, okružen brojnim posetiocima, repetirao pištolj. Obezbeđenje je reagovalo i izbacilo ga napolje. Tada mu je zabranjen ulazak i za ubuduće", tvrdi sagovornik.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>