Region

Svet

Mari Mari: Uskoro mama po drugi put

Pevačica Mari Mari otkriva da je u petom mesecu trudnoće, pa ona i njen suprug Uroš Marković dvoipogodišnju ćerkicu Unu lagano navikavaju na misao kako će dobiti brata ili sestru

Mari Mari: Uskoro mama po drugi put



Pop pevačica Marija Marić-Marković i njen suprug, muzički producent Uroš Marković, za četiri meseca po drugi put postaće roditelji. Iako već imaju  ćerkicu Unu, koju su dobili u martu 2010. godine, supružnici sa najvećom radođću iščekuju prinovu, a pevačica sa osmehom na licu s ponosom pokazuje svoj trudnički stomačić. Bez obzira na to što je u blagoslovenom stanju, Marija je i dalje potpuno posvećena svojoj muzičkoj karijeri i radu sa decom u svojoj muzičkoj radionici. Pošto je oduvek govorila kako želi da razlika između njene dece bude dve godine, druga trudnoća je stigla taman u planirano vreme.

- Istina je da sam u drugom stanju. Sada sam u petom mesecu i, hvala Bogu, sve je u redu. Još ne znam kog je pola beba, mom suprugu i meni to nije važno - priča Marija ističuči kako i ovu trudnoću odlično podnosi, ali i da joj blagosloveno stanje ne predstavlja nikakav problem u radu.

I pored toga što su maksimalno usredsređeni na posao, Marija i njen suprug Uroš svu svoju energiju usmerili su na vaspitanje ćekrkice Une koja izrasta u nasmejanu i zadovoljnu devojčicu. Energična i vaterna, malena obožava svoje roditelje i rado se druži sa drugom decom pa je oduševljeno dočekala vest da će postati starija sestra.

- Saopštili smo Uni da će dobiti brata ili sestru. Ona se raduje, ali sam sigurna da će razumeti o čemu smo joj govorili tek kada beba dođe na svet - iskrena je Marija koja ovih dana planira da sa prodicom otputuje na godišnji odmor. S obzirom na njeno stanje, ali i činjenicu da ima malo dete, umetnica je za predah od poslovnih obaveza odabrala kraj leta.

Autor: S.P.
Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>