Svet

Region

Hajdi Klum priznala da je u vezi sa telohraniteljem (Foto)

Nakon razlaza sa svojim dugogodišnjim partnerom Silom, šuškalo se kako je Hajdi Klum započela novu romansu i to sa svojim telohraniteljem.

Hajdi Klum priznala da je u vezi sa telohraniteljem (Foto)



Svetski model Hajdi Klum priznala je svoju romasu sa telohraniteljem Martinom Kristenom. Bivši supružnik Sil ju je optužio za prevaru sa Martinom još dok su bili u braku, međutim Hajdi je poricala uz oprvadanje da su oni samo u prijateljskim odnosima. Telohranitelj radi za porodicu već četiri godine.

"Ne znam ni sama može li se to nazvati vezom, obzirom da smo tek počeli da se zabavljamo. Ne znam kojim će putem sve to ići", priznala je Hajdi.

Bivša Silova supruga ima potpuno poverenje u Martina i tvrdi da je tako unazad četiri godine, koliko je telohranitelj i zaposlen u porodici. "Bio je pažljiv i brižan prema celoj porodici, a najviše prema našoj deci. Pomogao je nama, pomogao je deci. Imam potpuno poverenje u njega. Međutim, tek smo počeli da se upoznajemo na neki drugi način, a sada su mi najbitnija moja deca. Pokušavam da ih zaštitim od svega i strpljiva sam", izjavila je Hajdi.



"Nikada nisam pogledala drugog muškarca dok sam bila sa Silom. On i ja smo nastavili dalje sa životom i veoma je teško kada započneš novu romansu i sve oči su uprte u tebe. Nikada i ne možeš dobiti pravu šansu. Želim opet da volim nekoga, ulazim u 40-tu i videćemo kako će se stvari odvijati", bila je iskrena Hajdi.

Autor: B.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>