Region

Svet

AmiG Šou u startu mora da menja scenografiju: Tuča na snimanju!

Prvi ovogodišnji "Ami G šou" startuje u petak u 22:15 časova na TV Pink. Ognjen Amidžić ovom epizodom želi da demonstrira novu scenografiju, kao i izmene u sadržaju koje je uveo u novoj sezoni.

AmiG Šou u startu mora da menja scenografiju: Tuča na snimanju!



Gosti će mu biti olimpijci (Ivana Maksimović, Milica Mandić) i paraolimpijci (Draženko Mitrović, Tanja Dragić, Borislava Perić Ranković) koji su ostvarili najbolje rezultate na nedavno završenom najvećem svetskom sportskom događaju.

U studiju će se naći i ultimat-fajt borci Dušan Panajotović i Bob Sap koji će samo dan kasnije ukrstiti pesnice u Hali sportova u Beogradu. Kako saznajemo, na snimanju emisije, došlo je prvo do verbalnog, a onda i do fizičkog okršaja između dva borca, te je Ognjenova scenografija već na prvom snimanju pretrpela značajne lomove, s obzirom da su ova dva nemilosrdna borca porazbijali stolove i sve što se na njima nalazilo. Sve ovo je snimljeno kamerama i autor emisije je odlučio da isto i emituje u petak uveče.

Osim ovoga, velikoj većini gledalaca posebnu ekskluzivu činiće prvi deo intervjua sa Cecom Ražnatović, snimljenog pre nekoliko dana na Kipru, u njenoj kući. I Oskar se potrudio da smisli novu rubriku koja će zasmejati gledaoce. On će imati zadatak da pretura po đubretu poznatih, te će njegova otkrića biti epohalna za javnost u Srbiji, stoji u njegovom saopštenju.

Pored toga, Ognjen će imati i rubriku komentatori nedelje u kojoj će učestvovati neki od najpopularnijih twiteraša... Ipak, njihova imena će biti poznata tek na zvaničnom početku sezone, kroz nekoliko nedelja. Naime, "Ami G" šou će ubuduće dobiti potpuno novi termin, ali je uredništvo TV Pink želelo da jednu emisiju gledaoci ipak vide pre zvaničnog starta sezone.

Autor: S.P.
Izvor: Smedia
Foto: PR TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>