Region

Svet

Ognjen Amidžić završio u zatvoru (VIDEO)

Voditelj i kantautor Ognjen Amidžić, čuven po dugogodišnjoj prisutnosti na našoj medijskoj sceni, kako kroz emisiju "Amidži šou", tako i kao član popularne grupe "Flamingosi", priznao je da je završio u zatvoru...

Ognjen Amidžić završio u zatvoru (VIDEO) Foto:Printsreen Youtube/AmiG Show




Ognjen je sinoć podelio sa gledaocima jedno neobično iskustvo iz svoje karijere.

U vreme dok je bio deo dua "Flamingosi", zajedno sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, Amidžić je postigao značajan uspeh u pop muzici tokom dvehiljaditih godina. Njihova muzika je bila prepoznatljiva po zaraznim ritmovima i energičnim nastupima, što im je donelo veliku popularnost kod publike. 

U sinoćnoj emisiji, Amidžić je otkrio da je završio u zatvoru nakon snimanja spota sa "Flamingosima". Kroz igrice "Laž ili istina", voditelj je otkrio ovu neobičnu činjenicu, a njegova gošća Lepa Brena je dodala da postoji mogućnost da je razlog za to bilo nešto nezakonito, što je Ognjen potvrdio. 




Foto:Printsreen Youtube/AmiG Show


Karijera "Flamingosa" nije prošla bez kontroverzi, a posebno se ističe incident na Beoviziji 2006. godine. Nastup grupe sa pokojnim muzičarem Luisom, izvođenje pesme "Ludi letnji ples", ostalo je upamćeno po kontroverzama i skandalima koji su usledili, posebno zbog suseda iz Crne Gore.

 

Pavle Jovanović izneo šok detalje! Doživeo je slično što i Janjuš (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>