Region

Svet

Slađa Delibašić: Anabela i Mladen su dno dna!

Slađa Delibašić ovih dana zauzeta je promovisanjem novog albuma, koji je nedavno izašao. Iako se očekivao još pre par meseci, CD tada nije izašao, jer je, kako kaže pevačica, u to vreme objavljivao njen bivši suprug Đole Đogani, pa nije želela da se poklope.

Slađa Delibašić: Anabela i Mladen su dno dna!



"Istina je da je album trebalo da se pojavi još u decembru prošle godine, ali je tada Đole izbacio svoj, pa nisam želela da se poklopimo. On je prvi predao CD u štampu, i bila bih prava guska da sam namerno i ja svoj objavila gotovo istoga dana. Nije bilo potrebe za tim", rekla je Slađa.

Kada se njena bivša jetrva, Anabela razvela od Gagija, Slađa i ona su bile prilično bliske, čak se pričalo da će i snimiti duet, ali od toga ništa nije bilo. Možda zbog činjenice da je Slađa oštro kritikovala njeno ponašanje u "Velikom bratu".

"Ma ne, to je bila ideja Lee Kiš. Ali, da je Anabela insistirala da to uradimo, pristala bih, zašto da ne", rekla je pevačica, pa dodala: "Nikada je nisam osudila! Reč o njoj nisam rekla. Zar da osuđujem ženu koja ima trideset sedam godina? Njen život, njena stvar."

Na pitanje da li sebe može da zamisli u Anabelinoj emotivnoj situaciji, ona je rekla: "Za mene je dno dna šetati deset godina mlađeg frajera".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>