Region

Svet

Nataša Bekvalac idućeg leta u Areni

Ono što će Nataša Bekvalac pokazati večeras u novoj Pinkovoj emisiji "Vip room" delić je onoga što priprema za svoj veliki solistički koncert, koji će, kako saznajemo, održati na leto 2013. godine u Areni.

Nataša Bekvalac idućeg leta u Areni



Nata je rešila da nakon više od jedne decenije karijere svojoj publici pokloni spektakl za koji će samo za garderobu, koreografije i plesače uložiti više od 150.000 evra. To ne uključuje rasvetu, ozvučenje, video-zidove... Nataša planira da u kvalitetu nadvisi sve one koji su do sada punili najveću srpsku dvoranu.

"U projektu će učestvovati više od tri stotine ljudi. Bina će biti izuzetno neobična, nacrti se uveliko razrađuju. Tako nešto nije viđeno kod nas. Kristina već dizajnira kolekciju koju će njena sestra tada nositi i osmišljava garderobu za plesače. Sve će biti propraćeno vrhunskom pirotehnikom i osvetljenjem, koje će ovom spektaklu dati posebnu draž", kaže izvor veoma blizak popularnoj pevačici.

Kako saznajemo, Bekvalčeva je veoma uzbuđena zbog svega što je čeka u narednom periodu. Pomenuti koncert biće kruna njene karijere. Do izlaska novog albuma "novosadske barbike", Natašin PR tim neće davati nikakve izjave.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>