Region

Svet

Aca Lukas nasamaren: Lukoil me prevario! (Foto)

Naftna kompanija "Lukoil" zloupotrebila je lik i delo Ace Lukasa. Naime, pevač je pre godinu dana, pred solistički koncert u Areni, snimio za njih reklamni spot, ali menadžment nije ispoštovao postignuti dogovor.

Aca Lukas nasamaren: Lukoil me prevario! (Foto)



Lukas i njegov menadžer Saša Mirković odlučili su da sklope ugovor tek posle završenog posla, a kadrovi su snimljeni na poverenje. Na sastanku je odlučeno da, ako se čelnicima "Lukoila" bude dopao spot, potpišu važeći dokument s pevačem i produkcijskom kućom "Beoton", čiji je vlasnik Mirković. Međutim, ugovor nije potpisan, Lukas nije dobio ni prebijene pare, a reklamni video uveliko se emituje na zvaničnom veb-sajtu naftne kompanije.



"Ni Beoton ni ja nismo dobili ni evro. S "Lukoil"-om ni ugovor nisam potpisao. Reklamu sam snimio na poverenje. Toliko mogu da kažem, za sve ostale informacije morate se obratiti pravnoj službi Beotona", izjavio je Lukas.

"Beoton" neće sedeti skrštenih ruku. Kako su najavili, u ponedeljak će podneti tužbu. "Lukoil i Beoton nikada nisu potpisali ugovor. Ta kompanija je bila sponzor koncerta u Areni, kada je i dogovoreno da s Acom potpišu ugovor i snime spot. Od tada nam se niko nije javio. Počinili su krađu svih prava i materijala, a ta zloupotreba epilog će dobiti na sudu", kaže Danijela Vidosavljević, direktorka "Beotona".



U kompaniji "Lukoil", pak, tvrde da ne znaju ništa. "Ne znam na koga bih mogla da vas uputim. Nisam ni znala da imamo saradnju s Acom Lukasom. Kasno ste se javili i nisam sigurna do kada ću moći da vam obezbedim odgovor", rekla je Marina Petrović, obzirom da je portparol kompanije Svetlana Šuković na godišnjem odmoru.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>