Region

Svet

Šaban i Gordana Šaulić na ulici

Šaban i Gordana treba da daju stan Božidaru Gociću, nekadašnjem pevačevom saradniku, kako bi izmirili dug od 50.000 evra.

Šaban i Gordana Šaulić na ulici



Gordana je pozajmila taj novac, a pošto ga nije vratila na vreme, odluka će biti donešena na sudu. "Što se nas tiče, ne želimo više da komentarišemo taj slučaj. Spor nema veze sa poslom, nego su u pitanju neka lična dugovanja, koja smo, nažalost, morali da rešimo sudskim postupkom. Gordana je pozajmila novac od mog supruga i reći ću vam samo da je u pitanju mnogo više od 50.000 evra. Postupak je završen i mi čekamo da dobijemo nekretninu koja nam sleduje", tvrdi Gordana Gocić, Božidarova supruga.

Tužena Gordana Šaulić kaže da priča nema veze sa istinom i da nije bilo nikakve pozajmice. "Nije u pitanju nikakva pozajmica, nego poslovna dugovanja između mog supruga i Božidara, a spor još traje. On je izdavao Šabanove kasete i, što je najgore, bavio se i njihovom piraterijom. Nekoliko projekata su uradili 1992, a novac koji je trebalo da dobije moj suprug ostao je u „Gemi“, nemačkoj izdavačkoj kući. Nikad ga nije dobio!", ističe Šaulićeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>