Region

Svet

Stvari koje niste znali: Nole se šiša zbog sujeverja, Jelena svaki dan ide na manikir

Svi veći teniski turniri koji imaju televizijske prenose obezbeđuju sportistima ulepšavanje u frizerskim i kozmetičkim salonima. Zvanični frizer US Opena otkriva zašto im je Jelena Janković omiljena mušterija, a frizerka s Vimbldona kaže da se Novak Đoković šišao na svaka dva dana zbog sujeverja.

Stvari koje niste znali: Nole se šiša zbog sujeverja, Jelena svaki dan ide na manikir



Žilijen Farel je vlasnik salona u kom se ulepšavaju teniseri sa US Opena. Lokacija njegovog lokala je na samom stadionu "Artur Eš". Već šest godina njegovi klijenti su Novak Đoković i Rafael Nadal, ali ulepšavanje kose nije jedino čime se zaposleni u ovom salonu bave. U ponudi su manikir, pedikir, depilacije i kozmetički tretmani. Omiljena klijentkinja im je Jelena Janković koja svakodnevno dolazi da joj srede nokte i promene boju laka. S obzirom na to da je Bastien Gonzales koji je ulepšava pristalica minimalizma, izbor boja lakova za Jelenu je sužen. Bastien je zapravo pedikir i tvrdi da teniseri imaju užasna stopala.

"Njihove noge su gore nego kod ljudi iz sveta mode. Čak i mlade devojke imaju kurje oči i urasle nokte", kaže Gonzales.



Dok je aktuelan bio Vimbldon, Novak je svaka dva dana odlazio u frizerski salon "All England Club". Suzan Strong, koja tamo radi, kaže da tokom finalnih mečeva teniseri ne žele da menjaju apsolutno ništa u svojoj rutini, pa zato najčešće traže potpuno iste frizure koje su imali i juče. Novak je došao dva puta za dva dana.

"Muškarci se prvo plaše da ih ne ošišamo previše, a onda kada im skratimo kosu traže da šišamo još. Ipak, kada se Đoković vratio posle dva dana, to je više imalo veze sa njegovim sujeverjem. On uvek hoće sam minimalno skraćivanje da bi zadržao izgled koji ima. Ima veoma jaku, oštru kosu i zato što prirodno ide nagore, primetio bi da je porasla jako brzo, ali ne za dva dana", rekla je Suzan Strong.

Ana Ivanović je poznata po prirodnom stajlingu na terenu. Ipak, u teniskoj torbi uvek nosi Elizabet Arden "Eight Hour Cream" za usne.



Koliko Jelena Janković voli modu pokazuje i to što je čuveni dizajner cipela Džimi Ču odlučio da napravi poseban par cipela specijalno za nju. Njih dvoje su se i upoznali na svečanoj večeri uoči WTA turnira u Kuala Lumpuru. Poznata pod svojoj dugoj i sjajnoj kosi, ona otkriva da dva puta nedeljno stavlja pakovanje.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>