Region

Svet

Tanja Vojtehovski čita misli?!

Nakon što je dala otkaz na Televiziji “Pink”, Tatjana Vojtehovski  se posvetila svojoj PR agenciji, ali i – čitanju misli! Naime, Tanja je na Tviteru napisala da je dobila sertifikat za neurolingvističko programiranje (NLP), koje, između ostalog, navodno služi i za programiranje mozga!

Tanja Vojtehovski čita misli?!



“Od danas sam sertifikovani Business Practitioner Instituta za Neurolingvističko programiranje”, napisala je Tanja.

“NLP omogućava da imamo priručnik za korišćenje mozga. Samo neka od stečenih znanja koje sada imam su veštine unapređenja međuljudskih odnosa, otkrivanje šta sagovornik misli, podizanje produktivnosti, veštine za postavljanje ciljeva, strategije kreativnosti, prekidanje mehanizama beskorisnog ponašanja, umetnost pregovaranja, koja je moć uverenja, izbegavanje konflikata, otkrivanje nivoa slušanjem, veštine prepoznavanja individualnih obrazaca ponašanja, kalibriranje (čitanje misli), moć i veština zapažanja, uspostavljanje raporta u poslovanju, različiti načini razmišljanja i u poslovanju, kao i tehnike kreiranja budućnosti i promene doživljaja prošlosti”, pohvalila se Tanja.

Inače, NLP se bavi proučavanjem ljudskog ponašanja i jedna je od grana primenjene psihologije. Ipak, ima i mišljenja da je u pitanju pseudonaučna disciplina, pa čak i prevara. No, s obzirom na to da Vojtehovska sada čita misli, verujemo da niko neće uspeti da je prevari!

Autor: J.B.
izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>