Region

Svet

Za Leontinu ne važi zabrana Željka Mitrovića

Iako je pre nekoliko dana menadžment televizije Pink zabranio pevačima “Siti rekordsa” da gostuju na drugim televizijama s nacionalnom frekvencijom, Leontina se pojavila na TV Prva, i to u emisiji “Ekskluziv”.

Za Leontinu ne važi zabrana Željka Mitrovića



Ona je govorila o horu Čarolija i predstojećem dečjem festivalu, ali i o sebi privatno, tačnije, bilo je reči o njenom razvodu od Filipa Pata. Bilo kako bilo, oglušila se o odluku menadžmenta “ružičaste imperije”, ali je gotovo sigurno da neće snositi nikakve sankcije na toj televiziji.

“Leontina i Milica Mitrović su kume, i teško da će pevačica snositi posledice zbog pojavljivanja na konkurentskoj televiziji. Druga stvar je to što već dugo nije ništa izdala za Pinkovu izdavačku kuću i što se povukla sa muzičke scene, a zabrane se odnose na aktuelne pevače, voditelje i druga Pinkova TV lica”, naglašava naš sagovornik sa “ružičaste televizije”.

Na molbu novinara da prokomentariše svoje pojavljivanje na Prvoj, Leontina se oglušila, a na konstataciju da za nju ne važi zabrana, pevačica je potvrdno odgovorila: “Kao što vidite!”

Autor: J.B.
izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

leontina

Povezane vesti:


>