Region

Svet

Ivana Jordan broji dane do porođaja: Ne plašim se!

Poznata kantautorka Ivana Jordan broji dane do porođaja. Budući da je nedavno ušla u deveti mesec trudnoće, pevačica je odložila sve poslovne planove i potpuno se usredsredila na predstojeću ulogu majke.

Ivana Jordan broji dane do porođaja: Ne plašim se!



Neizmernu sreću u iščekivanju sina deli sa suprugom Dušanom Antonijevićem, koji je u svakom trenutku spreman da joj pomogne.

“Uveliko osluškujem bebine pokrete i komuniciram sa njom, jer u ovom periodu može da čuje i reaguje na spoljni svet”, kaže nam Ivana Jordan. Voli laganu muziku, nežno se migolji dok sluša Net King Kola i pesme “Unforgettable” i “Mona Lisa”.

“Ne volim buku i osećam kao da me smiruje kada sam nervozna i uznemirena.”

Da li ste razmažena trudnica?

“Nisam zahtevna, tako da je suprugu sve što se trenutno dešava oko mene – pesma. Raspoložena sam i nemam posebne zahteve. Jedino volim da plešem tokom trudnoće, a Dušan ponekad i nije baš raspoložen za to. Ipak, povede jedan blagi valcer, pa napravimo lep štimung u našem domu. Sećam se da smo jednom obišli ceo grad u potrazi za sarmicama od zelja. To je bilo ravno potrazi za blagom. Nekoliko puta sam poželela da šetam pored reke usred noći. Osećala sam i veću želju za voćnim kupovima i sladoledima, ali Dušan u takvim situacijama postavlja ograničenja u količinama.”

Jeste li odabrali ime za sina?

“Nismo još odlučili i zato ne bih ništa otkrivala. Osim prve ideje da to bude arhaično srpsko ime, u izbor su nam ušla i neka savremenija imena koja lepo zvuče uz prezime Antonijević.”

Imate li strah od porođaja?

“Ne, ponekad sam obuzeta razmišljanjima i strepnjama, jer su za mene porođaj i majčinstvo nešto novo i nepoznato, ali strah nije moj saputnik. Sopstvenim umom vidimo lepotu ili teskobu u svemu. Sama činjenica da se u meni stvara novi život, svaki strah i strepnju oboji mi u osećanje ushićenja i radosti. Svesna sam da porođaj sa sobom nosi revoluciju u telu i brigu kako će se sve odvijati, ali osećaj ljubavi pobeđuje sve.”

Koliko planirate da budete odsutni sa scene?

“Sve zavisi od oporavka posle porođaja. Planiram na jesen da objavim novi album. Pesme su snimljenje i spremne za produkciju. Već sada zvuče izuzetno, u izvođenju velikog orkestra naših eminentnih muzičara. Biće to izražen preokret u žanru i zvuku, vrlo ozbiljan, kvalitetan i odgovoran poduhvat. Novi singl i snimanje spota odložili smo za jesen. Radujem se i koncertima koji su u planu posle promocije albuma.”

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>