Region

Svet

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Burna reakcija Filipa Pata, bivšeg supruga Leontine Vukomanović, na njenu odluku da bez očeve saglasnosti otputuje sa njihovom ćerkom Lucijom u Crnu Goru je izgleda naterala muzičarku da odmah nakon povratka sa letovanja svom nekadašnjem partneru obezbedi vreme sa njihovom mezimicom.

Filip Pat konačno sa ćerkom!



Filip i malena Lucija prošetali su Knez Mihailovom, a on se svojski trudio da joj izmami osmeh. Tako je veseli tata svojoj mezimici stavljao svoje naočare i zastajkivao da popriča sa svakim prolaznikom koji se oduševljavao slatkom devojčicom.

Na početku šetališne zone ispričao se i sa grupom mladića i devojaka, što je malenu Luciju postidelo, pa je tatinim sagovornicima okrenula leđa.

No, ova šetnja zasigurno je oraspoložila Filipa, koji se sve vreme svojski trudio da pokaže koliko je dobar otac, a da Leontina zna za ovaj izlazak njenog bivšeg supruga sa njihovom ćerkom, zasigurno je dokaz to što se nije požalila novinarima na otmicu, kako je to učinio Pat kada je ona prošle nedelje odvela Luciju na more bez njegovog odobrenja.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>