Region

Svet

Rada Manojlović: Milan je ostvario uspeh koji se ne prašta

Milan Stanković se od završetka Evrosonga nije pojavio ni u jednoj emisiji „Grand produkcije", zbog čega su sve glasnije priče da se sukobio sa direktorom Sašom Popovićem.

Rada Manojlović: Milan je ostvario uspeh koji se ne prašta



Milan nije želeo da komentariše ove glasine, Popović ih je demantovao, dok Stankovićeva devojka Rada Manojlović kaže da se plaši za svog dečka.”Podržala sam Milana na Evrosongu i prezadovoljna sam njegovim učešćem. Milan je želeo da skrene pažnju na sebe i u tome je uspeo. Međutim, sad sam vrlo uplašena zato što je ostvario veliki uspeh koji se ne prašta!”, otkrila je Rada.

Producent „Granda" Žika Jakšić tvrdi da ne postoje nesuglasice između Stankovića i „Granda". “Odmah po povratku iz Osla seli smo i dogovorili se da Milanu treba medijski predah od 20-ak dana i to je jedini razlog njegovog trenutnog povlačenja. Dečko je bio previše medijski eksponiran i iscrpljen pripremama za ‘Evroviziju’ i logično je da mu treba odmor. Ne postoji nikakav sukob. Milan sa ‘Grandom’ i dalje ima ugovor, kao i ostale ‘zvezde Granda’”, istakao je Jakšić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>