Region

Svet

LUDILO U KLUBU: Milan Stanković zapalio atmosferu! FOTO

Popularni pevač, Milan Stanković, napravio je vrelu atmosferu u  prepunom klubu "Elite" u Cirihu. Raspoložena publika popunila je klub do poslednjeg mesta, provodeći se uz velike hitove. 

LUDILO U KLUBU: Milan Stanković zapalio atmosferu! FOTO Foto: Club Elite / Sash PhotographySpektakularni nastup Milana Stankovića u klubu "Elite" u Cirihu, sigurno će dugo ostati upamćen po fenomenalnoj atmosferi i odličnom provodu. Milan je opravdao poverenje svojih fanova, i po ko zna koji put pokazao svima kako se puni klub i šta znači sjajan nastup.
Osim po dobrom vokalu, Milan je poznat i po svojoj energiji na sceni, koja se posebno dopada pripadnicama lepšeg pola. Kako za pevača vlada veliko ineresovanje, on je svojoj publici posvetio dovoljno vremena kako bi izređao sve svoje hitove: "Nisi mu ti žena", "Ego", "Od mene se odvikavaj", "Faktor rizika", "Mašina", "Nepopravljivo", "Solo", "Fejs" i mnoge druge, a publika je sa pevačem uglas pevala od prve do poslednje numere. Prezadovoljna publika u ranim jutarnjim časovima napustila je klub "Elite" puna predivnih utisaka. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>