Region

Svet

Rada Manojlović je u vreme najveće krize ulaže veliki novac u album!

Pevačica Rada Manojlović je u vreme najveće krize rešila da ulaže u svoju karijeru. Veliki novac ulaže u album! U pitanju je kako prenose mediji, cifra od 80.000 evra.

Rada Manojlović je u vreme najveće krize ulaže veliki novac u album! Screenshoot/Instagram
Rada Manojlović je u jednoj banci aplicirala za kredit koji joj je nedavno i odobren.

Iako bi većina njenih koleginica isti uložila u nekretninu ili skupoceni automobil, Rada je odlučila da investira u nove pesme i spotove.- Radu je, kao i ostale pevače pandemija koronavirusa veoma pogodila, jer skoro godinu dana nije imala nastupe i nije zarađivala. Ušteđevina se potrošila, a ne zna se ni do kada će pandemija trajati. Zbog toga je sve začudila njena odluka da se zaduži i novac, u ovom trenutku, uloži u posao - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak najpoznatijoj Četerežanki i dodao:- Odlučila je da malo koketira sa muzikom i pravcem, pa je angažovala potpuno novi tim saradnika koji sarađuje sa velikim zvezdama, a pesme koje će se naći na albumu će biti megahit, u to nema sumnje. Rada je sigurna da će joj se investicija isplatiti višestruko - ispričao je izvor.Rada Manojlović, do sada, nije puno rizikovala kada je posao u pitanju. Svoju karijeru godinama je gradila marljivo, ali oprezno.Iako je imala sreće kada je izbor pesama i saradnika u pitanju, sada je odlučila da malo pomeri granice i svoju publiku obraduje drugačijim zvukom i pesmama.- Rada želi i da ekranizuje nove pesme, kako bi one duže živele. S tim u vezi, pregovara sa rediteljima i producentima, ali i sa stilistima koji će joj promeniti lični identitet - ispričao je izvor.

Pevačica o svojim poslovnim planovima i ulaganju u karijeru ne želi da govori, jer nikada u javnosti nije isticala šta je i koliko platila.- Nju je publika zavolela upravo zbog njene skromnosti i nenametljivosti, pa tu sliku ne želi da menja - završio je izvor za „Alo!“.

Kako smo saznali, nove pesme popularne Četerežanke, trebalo bi da ugledaju svetlost dana na proleće.
Zbog Milana nisam pričala sa Lukasom!

Folk zvezda nedavno je u intervjuu za „Svet“ izjavila kako pet godina nije razgovarala sa kolegom Acom Lukasom, a sve zbog bivšeg dečka, kojeg je folker često znao da potkači. - Ako neko izrazito ne voli, ne poštuje ili javno ponižava onog sa kim sam, nemam šta da pričam sa tom osobom. Nema veze što meni ništa nije rekao. To bih i sad uradila da neko nešto loše kaže za Harisa - rekla je Rada.Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>