Region

Svet

Djani: Pevači su lažovi i umišljene budale

Radiša Trajković Đani ne može da smisli estradu, iako je deo nje. Muka mu je, kaže, od laži, prevara i gluposti koje svakodnevno čuje. Rado bi opleo mnoge kolege i nazovikolege imenom i prezimenom, malo mu fali da pukne i počne da priča o naličju tuđih uspeha. Ipak, već dugo, u poslednjem trenutku odustaje i prozivanje ostavlja za neki njemu prikladniji trenutak.

Djani: Pevači su lažovi i umišljene budale



"Stvarno su mi se mnogi smučili. Jad i beda su u svakom smislu, a lupetaju i glumataju zvezde. Na ovoj vrućini, još su više poludeli. Sunce im udarilo u glavu, pa ne znaju gde su. Mučenici, slučajno ubodu hitić po sistemu i ćorava koka ubode zrno, pa skroz otkače. Odmah dignu svoje cene za 2.000 evrića. Kao da neko pare bere po drveću, pa samo čeka da ih njima daje. Umišljene budale i lažovi! Malo, malo, pa od nekog gazde čujem kako u stvari pevaju za siću. Pevaju i za 200 evra, a proturaju priče da uzimaju hiljadarke! Nikad više šljama nije bilo na estradi i nikad ponor nije bio dublji" - rekao je Đani i dodaje:

"Nisam cvećka, ali ne lažem. Lepo se vidi kako kome ide i ko laže! Sitna boranija snima singliće i pesmičice, a oni kojima dobro ide, kao meni, snimaju albume. Ja se, brate, razbih od posla ovog leta, dok mnogi od njih o poslu mogu samo da sanjaju. Prošle nedelje, pevao sam na jednoj svadbi u okolini Požarevca. Bilo je 1.200 gostiju! Ljudi decenijama žive i rade u Francuskoj, dugo nisu imali dece pa su dobili sina. Sad su ga oženili i bila je to svadba za pamćenje. Nisu žalili, bilo je baš bogato" -zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Vesti
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>