Region

Svet

Lepa Brena na odmor povela medicinsku sestru

Nikuda bez sestre, ali medicinske! Nakon što je ponovo imala probleme sa kardiovaskularnim sistemom, odnosno trombom u krvnom sudu, Lepa Brena odlučila je da oporavak provede na Zlatiboru, koji je poznat kao najbolja vazdušna banja za tu vrstu bolesti, a sa sobom je povela i osobu koja će joj pomoći.

Lepa Brena na odmor povela medicinsku sestru



"Brena svakog dana prima određene lekove, ali i injekcije, pa je zbog toga sa sobom na Zlatibor povela i medicinsku sestru koja brine o njenom zdravlju. S obzirom na to da je još uvek pod terapijom, Brena nije želela da dovede u pitanje svoj oporavak, pa je stručnom licu prepustila brigu" - kaže naš izvor blizak folk divi i podseća da je ona proteklih godina vodila veoma zdrav život - pazila je na ishranu, šetala, plivala, vežbala... Ipak, kako kod nje postoji predispozicija za trombozu, ona je ponovo završila u bolnici, ali srećom, ovog puta je problem brzo saniran.

Posećanja radi, najveća estradna zvezda bivše Jugoslavije provela je tri dana u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ zbog tromboze potključne vene. Pošto su joj lekari razbili tromb, Brena je puštena kući.

Autor: I.L:
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>