Region

Svet

Zdravko Čolić zapalio Pulu, Kemal Monteno se povredio (Video)

Legendarni Zdravko Čolić oduševio je mnogobrojne fanove u Puli. Publika u gradu u Istri uživala je u starim, ali i novim hitovima jedne od najpopularnijih muzičkih zvezda na Balkanu. Koncert je obeležio i pad Kemala Montena, ali bez težih posledica.

Zdravko Čolić zapalio Pulu, Kemal Monteno se povredio (Video)



Popularni "Čola" više od tri sata zabavljao je publiku u pulskoj "Areni". Mnogobrojne fanove držao je na nogama, trčeći po pozornici celu noć, ostavljajući utisak da mu godine ništa ne znače. Sve generacije došle su na koncert, a neke žene vrištale su na svaku novu Čolinu pesmu. Bilo je i onih koje su plakale, prisećajući se pesama svoje mladosti. Čola se čak dva puta na zahtev publike vraćao na scenu, a veče je završio legendarnim hitom "Ti si mi u krvi".  Od obožavateljke je dobio buket cveća. Gost na koncertu bio je Kemal Monteno, koga je zadesio maler. Naime, on nije

video otvor sa stepenicama kraj bine, pa je u jednom trenutku pao. Pomogla mu je jedna Puljanka da se podigne, a ubrzo je došla hitna pomoć, koja mu je previla ruku povređeni pri padu. Ubrzo se ponovo pridružio veselom društvu.



Autor: J.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>