Region

Svet

Region

Nebojša Glogovac: Lidija Vukićević je netalentovana!

Glumica Lidija Vukićević nedavno je otužila svoje kolege, Nebojšu Glogovca i Seku Sabljić, kako pripadaju "klanovima", što je njih očigledno iznerviralo.

Nebojša Glogovac: Lidija Vukićević je netalentovana!



"Nemam nameru da se sa njom prepucavam preko novina. Prvo, ona je netalentovana glumica, a drugo, priča gluposti", rekao je Nebojša.

"Sve mi to zvuči smešno i nadrealno. Tekst Lidije Vukićević je ničim izazvan. Mora da sam ja zalutala u tu priču", prokomentarisala je Seka.

Podsećanja radi, Lidija je u intervjuu koji je nedavno dala za jedan dnevni list ispričala, kako do filmske uloge ili uloge u seriji ne može da dođe, jer u toj vrsti industrije vladaju klanovi.

"Svi glumci znaju kako su stvoreni klanovi. Publika vidi da u serijama i filmovima igraju isti glumci. Sramota je što kastinzi za dobijanje uloga nisu regularni, već uloge dobijaju oni glumci koji mogu da dovedu više sponzora za film. Pogledajte kako Seka Sablić igra u svakoj seriji i akter je reklama čiji su sponzori ujedno i sponzori tih serija. U JDP-u Nebojša Glogovac je najmlađi glumac, zar posle njega nema dobrih?!", izjavila je glumica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>