Region

Svet

Region

Glumac Nebojša Glogovac razvodi se nakon 16 godina braka

Naš poznati glumac Nebojša Glogovac i njegova supruga  Mina sa kojom ima dvoje dece rešili su da nako 16 godina stave tačku na svoj brak.

Glumac Nebojša Glogovac razvodi se nakon 16 godina brakaNebojša Glogovac glumi u muzičkoj telenoveli
Zvezda filmova "Ubistvo sa predumišljajem“, "Klopka“ i "Hadersfild“ , kao i serija " Porodično blago i " Ravna Gora" kratko je potvrdio ovu informaciju ne želeći previše da ulazi u detalje svog privatnog života: "Da, prijatno, do viđenja", bio je ceo komentar glumca.

Nebojša je nedavno u jednom intervjuu rekao da svoj privatnin život čuva daleko od očiju javnosti i da je to glavni razlog zašto se u medijima ne pojavljuje nigde sa suprugom Minom.

"To je naš dogovor od samog početka, da ne iznosimo spavaću sobu, kuhinju, mašinu za veš i ostalo pred svet. Mislim da je popularnost koja se dešava posledica bavljenja mojim poslom i na tome treba i da ostane. Nema razloga da moja porodica bude izložena zbog toga", izjavio je glumac i dodao da ljubav između dvoje ljudi ne može godinama da bude ista:

"Ljubav nikada ne može da bude ista, kao što ni kada prvi put probaš neko jelo i onda ga narednih deset godina svakodnevno jedeš, ukus ne može više da bude isti", zaključio je Nebojša.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Ž. Šafar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>