Region

Svet

Region

Glumac Nebojša Glogovac razvodi se nakon 16 godina braka

Naš poznati glumac Nebojša Glogovac i njegova supruga  Mina sa kojom ima dvoje dece rešili su da nako 16 godina stave tačku na svoj brak.

Glumac Nebojša Glogovac razvodi se nakon 16 godina braka



Nebojša Glogovac glumi u muzičkoj telenoveli
Zvezda filmova "Ubistvo sa predumišljajem“, "Klopka“ i "Hadersfild“ , kao i serija " Porodično blago i " Ravna Gora" kratko je potvrdio ovu informaciju ne želeći previše da ulazi u detalje svog privatnog života: "Da, prijatno, do viđenja", bio je ceo komentar glumca.

Nebojša je nedavno u jednom intervjuu rekao da svoj privatnin život čuva daleko od očiju javnosti i da je to glavni razlog zašto se u medijima ne pojavljuje nigde sa suprugom Minom.

"To je naš dogovor od samog početka, da ne iznosimo spavaću sobu, kuhinju, mašinu za veš i ostalo pred svet. Mislim da je popularnost koja se dešava posledica bavljenja mojim poslom i na tome treba i da ostane. Nema razloga da moja porodica bude izložena zbog toga", izjavio je glumac i dodao da ljubav između dvoje ljudi ne može godinama da bude ista:

"Ljubav nikada ne može da bude ista, kao što ni kada prvi put probaš neko jelo i onda ga narednih deset godina svakodnevno jedeš, ukus ne može više da bude isti", zaključio je Nebojša.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Ž. Šafar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>