Region

Svet

Rada Manojlović: Na odmor tek krajem septembra

Popularna pevačica leto provodi radeći u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a sa svojim dečkom pevačem Milanom Stankovićem odmaraće tek s jeseni.

Rada Manojlović: Na odmor tek krajem septembra



Atraktivna pevačica Radmila Manojlović jedna je od najzaposlenijih pevačica na estradi, pa za nju ovog leta nema odmora. Nedavno je nastupila u prepunoj diskoteci Habana u Sutomoru, a puni i diskoteke širom hrvatskog primorja.

"Hvala Bogu radim punom parom, najviše u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Svoj repertoar ne prilagođavam mestima u kojima nastupam, a primetila sam i to da gde god da nastupam u regionu svi se vesele uz iste pesme. Odmor mogu da planiram tek za kraj septembra, nije bitno gde ću otići važno mi je samo da se odmorim" - kaže Rada, koja ne može da sakrije da joj tokom radnih letnjih meseci najviše nedostaje njen dečko poznati pevač Milan Stanković.

"Naravno da mi mnogo nedostaje, ali srećom tu je internet. Čujemo se veoma često i jedino čega se plašim jeste račun za telefon" - otkriva kroz osmeh pevačica koja će uskoro objaviti i spot za pesmu S mora na planine.

Autor: J.B.
Izvor: Story
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>