Region

Svet

Đole Đogani: Krivim Sladju što mi ćerka nastupa polu gola (Foto)

Ćerka Đoleta Đoganija i Slađane Delibašić Silvija nedavno je nastupala u jednom klubu obučena u brushalter i gaćice, da bi se potom slikala sa majkom u oskudnom kupaćem kostimu i provokativnim pozama.

Đole Đogani: Krivim Sladju što mi ćerka nastupa polu gola (Foto)



"Video sam tekstove i komentare ispod slika i nisu mi se ni malo dopali. Ok, leto je, normalno je da mlada devojka bude u kupaćem kostimu na reci, ali opet, zašto se Slađa nije sama slikala nego je morala da povede i nju? Ne krivim mnogo svoje dete, do pre godinu dana nije želela da čuje za estradu, a onda odjednom hoće da peva. Kriva je moja bivša žena koja prilično nesmotreno pokušava da privuče pažnju i da joj pomogne da što pre postane poznata" - kaže Đole za Svet Plus i dodaje:



"Protiv toga sam da se moje dete bavi pevanjem, a posebno joj kao ćerki poznatog para nije potrebno da pokazuje grudi i guzu da bi privukla nečiju pažnju. Šta bi joj falilo da je lepo obučena, bez golotinje. Ni skidanje joj neće pomoći, ako nije dobra pevačica. Da je vrhunska pevačica kao Rijana, sve bi joj oprostili, ali Silviju baš ne krase velike glasovne mogućnosti" - kaže Đole koji se nada da je to Silvijim trenutni hir i da će je brzo proći.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>