Region

Svet

Emina: Karleuša je prezgodna žena!

Ja tebi, vojvodo, ti meni, serdare! Čuvena izreka o obostranom laskanju juče se mogla primeniti na dve koleginice - Jelenu Karleušu i Eminu Jahović, a do međusobne razmene komplimenata je došlo kada je sandžačka zvezda pohvalila pop divu.

Emina: Karleuša je prezgodna žena!



"Slučajno naletim na ovu sliku. Jelena posle dvoje dece?! Prezgodna žena, nema šta", napisala je Jahovićeva na „tviteru“, dodavši nekoliko Jeleninih fotografija na kojima s trenerom vežba u prirodi, a Karleuša se zahvalila Emini.

" Retkost je čuti lepu reč od nekog iz ovog našeg posla. Uglavnom trpim uvrede sujetnih i zavidnih. To mi je postalo nekako normalno. Svi smo svedoci da je u poslednje vreme postao trend da me vređaju čak i muškarci iz javnog posla, pa i oni koji po godinama mogu da mi budu očevi. Emini hvala, divna je u svakom smislu", izjavila je Jelena Karleuša za „Alo!“. Ona je sinoć nastupila u Budvi, a njena letnja turneja s novim albumom „Diva“, nakon nekoliko dana provedenih u Crnoj Gori, nastaviće se najpre u Čačku, a potom i u ostalim srpskim gradovima. A Eminini komplimenti nisu jedina pozitivna stvar koju je o Jeleni izrekla srpska Penelope Kruz, koja je prošle godine izjavljivala da bi sa JK snimila i duet.

Autor: S.P.
Izvor: Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>