Region

Svet

Jelena Rozga: Dejvid Bekam je grozan!

Ovih dana Hrvatsku trese fudbalska groznica, reprezentativci se bore i nižu uspehe. Poznato je da žene retko kada ili skoro nikada ne prate fudbal, međutim Jelena Rozga je izuzetak! Ona je otkrila ko joj se dopada a ko ne od fudbalera.

Jelena Rozga: Dejvid Bekam je grozan!



- Nije pristojno, ali psujem. Malo sam opsovala u nedelju kad su nam Irci dali onaj gol. Na sreću, naši su to brzo ispravili i kraljevski im vratili. Nisam fudbalski stručnjak, ali sam itekako primetila da se naši fudbaleri ove godine jako trude, da su brzi, da izgaraju na terenu, rekla je Jelena Rozga i otkrila da joj je trerner španske reprezentacije Pep Guardiola najzgodniji, a "ne miriše" srcelomca Dejvida Bekama:

- Meni je on grozan. Očajan! Možda pogrešno sudim, ali mi je sav nekako previše onako, kako se to kaže, metroseksualan. Premazan je svim mogućim kremicama, namirisan parfemima... Nije mi to ono nešto. Ja volim kad su muškarci baš pravi muškarci. Uz to mi je, da stvar bude još gora, Bekam nekako dosadan. Ne verujem da bih sa njim mogla od srca da se nasmejem, rekla je Jelena za Jutarnji.hr



Autor: M.R.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>