Region

Svet

Djole Djogani se oženio treći put?! (Foto)

Nakon spotova "Anđeo bez krila", "Gljiva ludara", "Bez limita" i "Jagode sa šlagom", grupa Đogani peti put je poverila snimanje spota prosljavljenom reditelju Harisu Dubici za pesmu "Mili kume".l

Djole Djogani se oženio treći put?! (Foto)





Pošto se radi o svadbarskoj pesmi ponovo su morali da odrade svadbu, a ovaj put Đole ne ženi Vesnu nego svoju igračicu Draganu koja ih je pratila godinama . Zanimljivo je da je ovo skoro "Deja vu", jer je i Vesna bila plesačica grupe Đogani dok je Đole bio u braku sa Slađom Delibašić.



Kao na svakoj svadbi, i na ovoj se pojavljuje njegova rodbina i prijatelji, tako da u novom spotu možemo videti Đoletovog brata Baki-ja B3 i pevačicu Vendi.

"Ne želim previše da otkrijem, samo mogu da vam kažem da će biti smešan spot i nadam se da će ga publika dobro prihvatiti kao što je prihvatila "Gljivu ludaru". Angažovali smo Harisa pošto on ima odličan smisao za humor u spotovima i zna sa svojim idejama da dočara spot. Prezadovoljni smo sa njegovim radom i uskoro sa njim radimo spot za baladu koja će biti najjača balada u našoj karijer" - izjavio je Đole ua eksluziva.ba

I pošto Đole nije puno hteo da otkije o radnji spota,reditelj Harisa rekao je o čemu se radi:

"Do Vesne slučajno stiže pozivnica za Đoletovo venčanje, ona se fino sprema i odlazi na svadbu da napravi urnebes, uglavnom na kraju spota, niko neće biti na nogama, neko je dobio plavo oko, a i Vendi je osetila Vesnin bes u spotu. Nadam se da će se publici svideti spot pošto imamo zanimljivih fora u njemu. Drago mi je bilo da nastavljam uspešnu saradnju sa grupom Đogani i pogotovo sa Vesnom koja je za mene jedna od najskromnijih pevačica na estradi".

Premijera spota očekuje se početkom juna, a Haris ističe da će to biti nešto na šta nismo navikli. Spremite se za ljetni hit.

Autor: J.B.
Izvor:ekskluziva.ba

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>