Region

Svet

Soraja Vučelić: Sve stvari držim čvrsto u rukama

„Rad, red i disciplina“ životni je moto Soraje Vučelić, koja će 1. maj provesti roštiljajući.

Soraja Vučelić: Sve stvari držim čvrsto u rukama



"Nikada ne izbegavam rad. Volim da u svakom poslu dam sebe sto odsto i da stvari držim čvrsto u svojim rukama, ali za ovaj praznik dajem sebi oduška. Uživam u svom poslu i kada nemam posla jedan dan osaćam se beskorisno. Rad me ispunjava. Ispunjava me ljubav, ali i posao" - tvrdi Soraja za Alo koja je otkrila i kako će provesti 1. maj.

"Ne poštujem baš uvek te datume koje su striktno određeni da moraju da se na neki način obeležavaju, ali 1. maj obično provodim sa porodicom i prijateljima. Odemo negde na reku, pravimo zabavu za našu dušu" - iskrena je Vučelićeva, koja sebe predstavlja kao veoma odgovornu osobu prema radu.

"Ne prihvatam poslove ako unapred nisam sigurna da to mogu da odradim maksimalno dobro. Ne razmišljam uvek samo o tome da uzmem novac i uradim nešto samo formalno. Nikada se niko nije žalio da nisam dobro odradila posao koji su tražili od mene. Mislim da je presudno to što volim svoju profesiju. Poziranje pred objektivom je umetnost, a ja mislim da imam dara za to, što govore i rezultati koje sam postigla" - priča vredna „Plejbojeva zečica“ za Alo, koja zavodi i u radničkom odelu proizvođača HTZ opreme „Schneiderhtz“ iz Pančeva.

"Moram priznati da se u ovom radničkom odelu osećam čudno. Međutim, zanimljivo mi je i ovo iskustvo. Mislim da smo ovim pokazali da i lepe žene mogu da izgledaju dobro i seksi u pravom radničkom, muškom odelu. Nadam se da će se i muškarci složiti sa mnom" - kaže Soraja, koja će se u narednom periodu posvetiti studijama.

"Upravo završavam drugu godinu psihologije i stvarno mi je cilj da se tom fakultetu posvetim sada jer neko vreme sam zapostavile te obaveze" – otkrila je Soraja koju predrasude o lepim, a glupim devojkama ne zanimaju.

"Svesna sam da ljudi tako razmišljaju, ali ja nemam problem sa tim. Meni je bitno da svoju pamet pokazujem gde treba, a i ne interesuje me ko će šta da priča. Narod je imao prilike da vidi kakva sam tokom „Velikog brata“.

I za kraj otkriva da je veoma zaljubljena već godinu dana.

"Zaljubljena sam. Jako, jako, jako. Od leta. Sad će godinu dana. Vidi se da blistam" - ispovedila se Soraja za „Alo“.
 
Posle pobede na izboru za „Plejbojevu zečicu“, o Soraji Vučelić kružile su brojne plasirane od strane pojedinih njenih koleginica, ali ona se ne obazire.

"Ružni komentari me ne dotiču jer je narod izabrao mene, a to je najbitnije. Ljubomora je njihov odraz neuspeha, a ne moj. Ja nemam problem sa ljubomorom i umem da se radujem tuđem uspehu" - kaže „zečica“, kojoj je pobeda donela i posao.

"Ta titula mi mnogo znači jer je narod odabrao da baš ja budem prva i najlepša. Uživala sam dok sam se slikala za njihovu naslovnu stranu i jedva čekam nove izazove. Posla ima, ne žalim se. Nema zime za nas vredne" - kaže Soraja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>