Region

Svet

Bratska ljubav: Ivan Bosiljčić stigao u Grčku da podrži Nikolu Rokvića! (FOTO)

Nikola Rokvić, popularni pevač, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu, prikupljajući sredstva za dečju onkologiju.

Bratska ljubav: Ivan Bosiljčić stigao u Grčku da podrži Nikolu Rokvića! (FOTO) Foto:Instagram printscreen/nikolarokvic



Nakon uspešnog prikupljanja sredstava, Rokvić se peške uputio ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog na Egini, s ciljem da završi svoju misiju.

Na ovom humanitarnom putu, mnogi su mu pružili podršku, a juče je u Grčku stigao i naš proslavljeni glumac Ivan Bosiljčić. Njegov dolazak izazvao je veliko oduševljenje kod Nikole, koji je bio duboko dirnut gestom svog prijatelja.

"Moj brat Ivan Bosiljčić mi oplemeni srce!!! Hvala ti do večnosti!!", napisao je Rokvić na svom Instagram profilu, izražavajući zahvalnost i radost zbog podrške koju je dobio. "Ima ljudi koji zbog bratske ljubavi izdvoje vreme, polete, slete, kao rajske ptice, donesu milost, radost i potvrdu, da čovek bez čoveka ne može!!!"




Podrška Ivana Bosiljčića ne samo da je ojačala Rokvićevu odlučnost, već je i inspirisala mnoge da se pridruže ovoj plemenitoj misiji. Rokvićev put ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog postao je simbol solidarnosti i bratske ljubavi, pokazajući koliko je važno imati podršku bliskih ljudi.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>