Region

Svet

Haris Džinović ne prestaje o razvodu: Nisam bolovao, niti sam imao šta da prebolim!

Haris Džinović se neprestano osvrće na razvod sa Melinom nakon 22 godine ljubavi. 

Haris Džinović ne prestaje o razvodu: Nisam bolovao, niti sam imao šta da prebolim! Foto: YouTube printscreen/Pink TV
Haris Džinović i Melina razveli su se pre nekoliko meseci nakon 22 godine ljubavi. Iako je više puta istakao da je to za njega završena priča, popularni pevač ne prestaje da priča o bivšoj ženi. Melina se do sada nijednom nije oglasila otkako se razvela od Harisa, dok je on sada odlučio da više neće govoriti na ovu temu za medije.

"Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Celi Holivud se razveo 100 puta, pa i Beograd isto... Pa on postoji još uvek. I Bred Pit i Anđelina su se razveli, i šta sad?", rekao je Haris, pa ljutito dodao: "Neću uopšte više da razgovaram na tu temu! Nisam bolovao, niti sam imao šta da prebolim."

Na pitanje o novoj devojci, Haris je bio jasan: "Što se tiče nove ljubavi, još je nemam. Da je imam, ona bi bila ovde sa mnom." Haris je takođe rekao da nisu istinite priče da ima novu devojku: "Odakle oni znaju da li sam ja našao petnaest godina mlađu devojku, ili sto godina mlađu... Prvo, nisam sa devojkom, voleo bih da jesam, ali nisam, prema tome... Ali biću!", zaključio je za Una televiziju.Haris Džinović, iako sada želi da završi priču o razvodu, ne prestaje da se osvrće na prošlost i medijske spekulacije. Njegovi komentari o bivšoj ženi i novoj ljubavi izazvali su interesovanje javnosti, a njegovi obožavaoci s nestrpljenjem prate sve novosti vezane za pevačev privatni život.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>