Region

Svet

Soraja Vučelić se dobrovoljno javila crnogorskoj policiji

Soraja Vučelić je sama, dobrovoljno, otišla u policijsku stanicu i dala izjavu povodom ubistva Crnogorca Armina Muše Osmanagića, u čijem se društvu nalazila te kobne večeri.

Soraja Vučelić se dobrovoljno javila crnogorskoj policiji


 
Soraja Vučelić na hitnom saslušanju zbog ubistva?!
Nakon što je se u medijima brujalo o tome kako će starleta biti pozvana na hitno saslušanje, Soraja je odlučila da prekrati muke i bez ikakvog poziva ode u stanicu kako bi dala izjavu.

 
Soraja Vučelić umalo nastradala, minuti je delili od ubistva?!
"Soraja je rešila da sama ode u policiju i da izjavu povodom ubistva. U svojstvu svedoka ona je juče saslušana. Iako je policija planirala da je kasnije pozove na saslušanje, ono je obavljeno juče jer je Soraja sama došla. Kako je rekla, ona je 16. septembra, kada se dogodilo ubistvo, sedela sa Arminom u restoranu i ručala, pola sata nakon što se rastala sa žrtvom, javljeno joj je da je Muša ubijen. Rekla je da ga je poznavala, ali da nije upućena i da ne zna čime se on bavio. Oni su se tog dana sastali kako bi Osmanagić pozajmio svoj automobil za potrebe snimanja spota", ispričao je izvor upućen u dešavanja.

Podsećamo, Armin Muša Osmanagić je upucan 16. septembra oko 13:30 sati ispred lokala "Savoja" u centru Bara, čije je bio vlasnik. Povredama je podlegao nedugo zatim u barskoj bolnici.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>