Region

Svet

Stanija Dobrojević: Neven je simpatičan čak i kada vredja

Fotomodel i jedna od najzapaženijih učesnica ovogodišnjeg „Survivora“ Stanija Dobrojević kaže da je ne vređaju prozivke Nevena Ciganovića na račun „silikonskih“ učesnica u ovom rijalitiju.

Stanija Dobrojević: Neven je simpatičan čak i kada vredja



“Meni je Neven simpatičan i ja te njegove prozivke ne doživljavam kao uvrede. Naprotiv, po meni je on duhovit i mislim da je to njegov karakterističan humor”, rekla je Stanija i dodala da je čak u jednom trenutku Neven rekao da je njegovo pleme moralno, a da je suprotno pleme nemoralno zato što ima Staniju i da je po njoj, i to sve karakterističan Nevenov humor i da se zato i ne vređa.

Stanija je ispričala da su se čak i mnoge učesnice „Survivora“, među kojima i ona sama, konsultovale upravo sa Nevenom oko mnogih operacija, koliko je šta bolno i koliko traje oporavak jer je on taj koji je prednjačio po broju estetskih operacija u odnosu na ostale učesnice, prenosi Svet.

Da podsetimo, Neven je, opisujući silikonske grudi ovogodišnjih učesnica Survivora, u najnovijem broju nedeljnika “Scandal” izjavio da su “Stanijine grudi su sitne i čvrste, taman da ih staviš u šaku, baš poput džojstika, a bradavice joj štrče kao dugmeta za open fire”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>