Region

Svet

Srpske starlete: Sto estetskih intervencija!

Srpske starlete, koje se mahom proslave svojim skandalima u popularnim rijaliti programima, imaju još jednu stvar zajedničku - sve su imale estetske korekcije koje čak ni ne kriju. Jedna imala sto estetskih intervencija, druga pukla 30.000 € na plastičara...

Srpske starlete: Sto estetskih intervencija! Screenshoot/Instagram
Maja Marinković postala je poznata javnosti kada se pojavila u rijaliti programu "Zadruga 1" gde je bila smerna i povučena, a u narednim sezonama pokazala svoje drugo lice. Bila sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, koji se zbog afere sa njom i razveo, a takođe je postala poznata i po tuči sa svojim momcima.

Maja Marinković kada je tek ušla u "Zadrugu" imala je silikonske grudi, a onda je krenula da menja svoj lični opis.

Poslednje što je priznala je bilo to da je nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga", otišla na remont i povećala usne.

- Idem na bockanje kod moje doktorke, da doradim usta, popravim i dodam hijaluron - kaže Marinkovićeva tada za Informer.

- Za mene je uobičajeno da redovno radim usta, lice... Ne znam ni sama koliko sam novca na to dala.

Međutim, kako je svojevremeno rekao izvor za gorepomenuti medij, Maja je do sada na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve...

U Majin izgled, po sopstvenoj tvrdnji, uložio je i njen otac Radomir Marinković Taki.

- Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi, rekao je Taki - pričao je tada izvor za medije.
Tamara Đurić proslavila se učešćem u rijalitiju "Farma" u kojem su je svi zapazili zbog njenog oštrog jezika, ali i veze sa pevaćem Acom Živamovićem.

Tamara je tada imala silikonske grudi, kao i urađene usne. U međuvremenu i ona je nastavila sa posetama plastičaru, da bi u jednom intervjuu istakla kako je sve ukupno imala 100 operacja na sebi.

Tamara je otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je starleta Tamara nedavno za Informer, šokirala i dodala:

- Malo sam eksperimetisala i u sebe ugradila materijal koji se zove akvafiler. On je po sebi jako rizičan, koristi se za neke nesavršenosti na licu, a ja sam u velikoj količini to stavila u gluteus, što je izazvalo infekciju. Svaka operacija vuče mogućnost na određene probleme. Mogu da te usreće, a mogu i da ti upropaste život - rekla je starleta.

Stanija Dobrojević često se u medijima hvali kako je ona prva srpska starleta. Svi vide značajnu razliku kada je Stanijin izgled u pitanju, neka i sad. Popularna starleta prvo je učestvovala u rijalitiju "Survivor", a zatim je ušla na "Farmu", a onda i u "Zadruzi".


Posebnu pažnju privukla je slika koja se pojavila na društvenim mrežama, a ispod koje su mnogi pisali kako smatraju da je starleta radila nos, usne, jagodice, oči i grudi... 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>