Region

Svet

Danijela Dimitrovska: Svadba će biti krajem maja

Jedna od naših najuspešnijih manekenki Danijela Dimitrovska u poslednjih nekoliko meseci češće nego ranije boravi u Beogradu. Dva su razloga tome - jedan je privatni i vezan za pripreme venčanja sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a drugi poslovni - osnivanje modne agencije.

Danijela Dimitrovska: Svadba će biti krajem maja



"O svadbi ne volim da pričam, mogu jedino da kažem da će biti krajem maja, da sam se odlučila za venčanicu ručne izrade koja stiže iz Španije, ali drugi detalji neka ostanu tajna. To je, ipak, moja privatnost "- kaže Danijela  za Novosti koja je bila mnogo pričljivija kada je u pitanju osnivanje nove agencije:

"Osetila sam da su se poklopile sve kockice, pošto sam u životnom periodu kada sam se već dosta ispunila i ostvarila kao manekenka. S druge strane imam potrebu da prenesem znanje i iskustvo na mlađe devojke koje će da krenu mojim stopama. I dalje ću nastaviti da se bavim manekenstvom kako bih mogla ličnim kontaktima da pomogem našim devojkama u inostranstvu. Agencija će od ove godine raditi izbor "Elit model luk" za Srbiju. Pokušaću da budem na što više kastinga sa čijom organizacijom krećemo od 21. aprila. Boriću se, dakle, na oba fronta" - kaže buduća mlada.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>