Region

Svet

Daru Bubamaru iznenadni zdravstveni problem mogao koštati života

Pevačica Dara Bubamara doživela je pravi šok kada je prošle nedelje zbog jakih bolova u uhu otišla kod lekara na pregled. Tom prilikom doktor joj je saopštio da su joj pukle obe bubne opne.

Daru Bubamaru iznenadni zdravstveni problem mogao koštati života



" Kada sam otišla kod lekara, mislila sam da je nešto bezazleno u pitanju, pa sam doživela pravi šok kada mi je doktorka rekla da imam oštećenje obe bubne opne. Da zlo bude veće, sve se dogodilo mnogo ranije, ali toga nisam bila svesna dok bol nije postao intenzivan i uporan" - kaže Dara za Svet Plus i dodaje:

" Ne znam kako je do toga došlo. Možda zbog čestih putovanja avionom, promene vazdušnog pritiska, prejakog ozvučenja u klubovima, stvarno ne znam. Lekarima nije bilo jasno odsustvo bilo kakvog bola. Obično je veoma jak i ne može da se izdrži. Prepisali su mi antibiotike i nekoliko injekcija, i naredili mi strogo mirovanje. Doktor je rekao da oštećenje nije strašno i da ću uz adekvatnu terapiju, bubne opne zarasti. Drago mi je da zbog mog zdravstvenog problema nije trpela ni publika, a ni moja porodica. Nije da se hvalim, ali radim punom parom i otkriću vam da su u pripremi neki zanimljivi dueti, ali i pesme novih autora. Sada je najbitnije da se izlečim" - zaključila je Dara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>