Region

Svet

Region

Milica Milša: Tužna premijera nove predstave!

Poznata beogradska glumica Milica Milša jedva je odigrala premijeru predstave "Dizalo u liftu", u kojoj tumači lik Sonate, jer joj je dva dana pre toga umrla tetka Smiljka koju je najviše volela. Milica priznaje da je popila lek i skupila hrabrosti da izdrži do kraja iako joj se činilo da će se srušiti na sceni.

Milica Milša: Tužna premijera nove predstave!



"Tatina sestra mi je bila najdraža i teško se mirim s tim da je nema. U tom trenutku mislila sam da neću igrati premijeru. Pod sedativima, potpuno ošamućena odigrala sam glavnu probu", drhtavim glasom priča Milica.

Kada je shvatila da je proba prošla dobro, Milica se isplakala i pred premijeru koja je bila 3. aprila na sceni Akademije 28 popila sedativ i na ruku stavila poklon koji je dobila od tetke.

"Smiljka mi je taj prsten poklonila za 18. rođendan i time sam htela da i ona bude tu uz mene na premijeri. Prsten je u retro stilu pa se uklopio u čitavu priču predstave, a meni je puno značilo što mogu da ga nosim. "Bensedin" sam popila nekoliko sati pre izlaska na scenu kako ne bih narušila koncentraciju", kroz suze priča Milša za Press.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>