Region

Svet

Goci Božinovskoj ukrali džip

Folk pevačica Goca Božinovska nedavno je doživela šok jer je na parkingu umesto svog džipa BMW X3 zatekla prazno mesto!

Goci Božinovskoj ukrali džip



Naime, kako saznajemo, „Grandovoj“ pevačici nepoznati počinioci su u Novom Sadu pokušali da ukradu džip, ali na svu sreću, plan im nije uspeo jer Goca pored alarma ima ugrađen i sigurnosni sistem, koji nije dozvolio da njen četvorotočkaš nestane u nepoznatom pravcu.

- Božinovska se proteklih dana obrela u Novom Sadu, gde je s drugaricama izašla u provod. Pošto je bilo kasno, odlučila je da tu i prespava, pa je svoj džip uredno parkirala ispred drugaričine zgrade - kaže naš izvor blizak Božinovskoj i objašnjava kako se sve odigralo.

- Ujutro kada se Goca probudila i pogledala s terase, njenog četvorotočkaša nije bilo, pa je zajedno s prijateljicom odmah izletela napolje. Čim su izašle na ulicu, jedan od komšija im je saopštio da je video auto s beogradskim tablicama odmah iza ćoška. Žurnim korakom njih dve su se uputile tamo i gle čuda džip je bio nakrivo uguran na trotoar, ali neoštećen i ispravan. Goca je odmah ustanovila da su lopovi provalili alarm, ali nisu znali da ona ima još jedan sigurnosni sistem koji zavara provalnika i omogući mu da se automobil pokrene, ali se ubrzo zablokira - završava naš izvor.

Kako bismo proverili njegove navode, pozvali smo Božinovsku, koja ih je potvrdila:

- Uh, mnogo sam se potresla, ali brzo sam se smirila jer sam automobil odmah pronašla. Na svu sreću, imam odličan sistem za blokadu motora, pa počinioci nisu mogli da ga odvezu. Ja imam alarm, ali njega je lako dešifrovati, međutim, kod ovog sistema svi se mogu zavarati jer auto krene i posle pedesetak metara se blokira i prosto ga je nemoguće upaliti i pokrenuti. Brzo sam rešila problem tako da policiju nisam obavestila jer za tim nije bilo potrebe - rekla je Goca za „Alo!“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>