Region

Svet

Goca Božinovska za 8. mart dobila zlatan sat od 10.000 evra!

Bivša učesnica Farme i pevačica Goca Božinovska nedavno je dopunila svoju kolekciju nakita zlatnim ručnim satom, koji prema tvrdnjama trgovaca košta skoro 10.000 evra.

Goca Božinovska za 8. mart dobila zlatan sat od 10.000 evra!



Goca Božinovska umalo da nastrada u snežnoj oluji: Molila sam Boga da se ne smrznem
Poklon je, naravno, stigao od njenog dugogodišnjeg partnera Nebojše Tubića Žapca: "Kada je nedavno videla sat u jednoj prestižnoj radnji, Goca je bila oduševljenja dizajnom. Kako se bližio 8. mart, Žabac je iskoristio priliku i smislio kako da je obraduje, pa je za svoju voljenu pazario upravo nakit koji se njoj svideo. Inače, ručni sat je od od belog zlata. Božinovska je u petak uveče priredila sedeljku za prijatelje jer je sutradan morala na tezgu, a Žabac je iskoristio priliku, te je pred svima svojoj dragoj uručio poklon koji je spremio za tu priliku", kaže izvor, dodajući da su svi prisutni bili oduševljeni darom.

Goca Božinovska o Alibabićima: Prvo sebi dozvoliš da neke stvari ne vidiš, a sad odjednom vidiš! To je ružno!
"Goca je prvo ugledala plišanu kutiju, a kad ju je otvorila, kućom se prolomio radosni uzvik. Pevačica je odmah poletela u zagrljaj Žapcu i počela da ga ljubi. Potom je pokazala prijateljima sat. Ona je čak zaplakala od sreće", završava izvor.

Potvrda ove informacije stigla je i od same pevačice. "Tačno je da me je moj dragi obradovao ručnim satom i da sam presrećna. Ali, o ceni ne bih, nije primereno. Mene može do suza da dovede i jedan cvet, a kamoli ovakav poklon", rekla je uzbuđeno pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>