Region

Svet

Profesionalac: Goca Božinovska pravo iz bolnice otišla u Lisović da zabavlja farmere!

Da snagom volje može sve da se pobedi dokaz je folk pevačica Goca Božinovska, koja je, svega nekoliko sati nakon što je završila u bolnici, otišla na imanje u Lisoviću kako bi svojom pesmom zabavila farmere.

Profesionalac: Goca Božinovska pravo iz bolnice otišla u Lisović da zabavlja farmere!



Goca Božinovska je u toku jučerašnjeg dana kolabirala usled iscrpljenosti i velikog rada, a nakon nemilog događaja prebačena je u jednu bolinicu, gde su joj odmah ukazali lekarsku pomoć, saznaje "Alo!"“ od dobro obaveštenog izvora.

"Gocino zdravstveno stanje već izvesno vreme je ugroženo jer danima nema vremena da se odmori, a takav naporan i ubitačan tempo umalo joj je došao glave", kaže izvor.

"Njoj je u toku dana pozlilo, a samo brzom intervencijom prijateljice koja je bila pored nje i koja je smestila u automobil i odvezla do prve privatne bolnice, sve se dobro završilo.

Farma 5: Na sinoćnoj žurki Goca Božinovska i Vera Matović! Goca se nije pozdravila sa Zoricom!
U jednom momentu, pevačica se požalila prijateljici da joj se vrti u glavi, žaleći se da će se srušiti.Nakon toga, odmah je pala, a pribrana drugarica sama joj je pružila prvu pomoć, smestila je u automobil i odvezla je do prve privatne klinike. U klinici su joj izmerili pritisak, koji je bio izuzetno nizak, a posle dobijenih brzinskih analiza krvi i EKG-a ustanovljeno je da je sve u redu i da se radi o hroničnom premoru i iscrpljenosti. Ona je gotovo celo popodne provela spavajući, primila je nekoliko doza infuzije, koje su je revitalizovale", priča izvor.

"O tome koliki je profesionalac, govori podatak da čim je shvatila da se oseća dobro, odmah je zamolila drugaricu da joj izabere odevnu kombinaciju za Farmu i pozove šminkera kako bi na vreme stigla da se sredi za imanje, gde je pevala famerima kao da se ništa nije dogodilo", završava izvor.

I Goca Božinovska je potvrdila ovu priču. "Sada sam dobro. Pritisak mi je drastično pao, ali sada je sve u redu. Naporno radim, samo jurim sa tezge na tezgu i sa jednog snimanja na drugo. Morala sam nadoknaditi sve ono što sam poslovno propustila dok sam bila u Farmi 4", rekla je Božinovska.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>