Region

Svet

Đole Đogani: Karleuša je kopirala moje fore

Đole Đogani je bio na Karleušinom koncertu, i to među običnim svetom umesto loži poput mnogih svojih kolega. Kaže da je JK zaista priredila šou, ali da je mnogo toga prepoznao iz svojih ranih radova.

Đole Đogani: Karleuša je kopirala moje fore



Đole kaže: "Ona verovatno ne zna da koreografije koje je izvela nisu ništa novo, što ne treba da čudi uzme li se u obzir da ih je pravio momak koji je deset godina igrao kod mene. Ma, da ti ne pričam koliko sam svojih pokreta i fora prepoznao... Skinuli su mi „Leto je“, pa performans sa stolicom... On sedi a ona se uvija oko njega baš kao svojevremeno Slađa i ja u pesmi „Ti si moja potreba“. Kažem ti, mnogo je preslikanih momenata, al' dobro, šta da se radi."

Đole ne želi da se razbacuje brojkama kada je poseta u pitanju, ali mu se čini kao da u Areni nije bilo ni 10.000 ljudi. Takodje naglašava da se ogromni koncert ne isplate, već da tek posle njih pevač mora dobro da se oznoji na nastupima kako bi povratio pare.

Na pitanje šta bi on uradio da ima 200.000 evra da uloži u koncert, Đogani kaže: "Joj, ne smem ni da pomislim. U svakom slučaju, razlikovalo bi se od Karleušine priče. Ne kažem da bi bilo bolje, ali drugačije svakako. Pre svega bih angažovao mnogo više igrača, koje bih uzeo iz Asocijacije plesača Hrvatske, Slovenije, Makedonije... Radio bih s njima mesecima i napravio pravi mali Brodvej. Dejanu Milićeviću bih prepustio scenografiju i multimediju, nekoliko najvećih hitova bih preradio u izvođenju instrumentalista iz Mekodonije, pa one Bregine babe... Ostatak ne bih otkrivao, jer ko zna, možda i dođem do 200.000 evra (smeh)..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>